Cluj-Napoca :: Sala Regatului a Martorilor Lui Iehova Manastur - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Biserici

Sala Regatului a Martorilor Lui Iehova Mănăștur
Cluj-Napoca
 HARTA S   HARTA G   VREMEA   ADAUGĂ INFO   ADAUGĂ FOTO   ADAUGĂ MESAJ   CITEȘTE MESAJ 
Religie:Martorii lui Iehova
Localitate:Cluj-Napoca
Județ:Cluj
Adresa:strada Câmpului nr. 128
Cod poștal:400686
Telefon :NU deținem nr. de Telefon (al preotului sau parohiei)...
Adresă de e-mail :NU deținem adresa de e-mail...
Adrese utile:www.jw.org, www.primariaClujNapoca.ro, www.cjCluj.ro, www.prefecturaCluj.ro
Detalii:Construită în 1997.
Nr. vizualizări:8368
Data ultimei vizualizări:2020-09-24 15:00:32
Data actualizare:2019-12-10 18:09:59
Data încărcării:2006-07-21 09:15:11
Nr. Mesaje:2
Mulțumiri:
(2018-03-21)
Buna ma numesc Lioara am fost duminica trecuta pentru prima data la voi in Sala Regatului m-am intors dupa 16 ani in țara cu sufletul incarcat de dezamagirea umana și batuta de toate vanturile vieții... incarcata sufletește am urmat sfatul neamurilor mele ei fiind Martiri de ceva vreme ...din pacate astazi m-a cuprins o gripa crunta fiind constatata sa imi gasesc alinarea inconjurata de medicament și ceaiuri dar totusi mi-a lipsit ceva...da...mi-a lipsit acea primire de duminica trecuta acei ochi zambitori și promotori din partea unor necunoscuti acele vorbe acea caldura sufleteasca DA mi-au lipsit abia astept sa ne reintalnim este lucrul cel mai liniștitor care mi s-a intamplat in ultimii ani ... Am simtit nevoia sa va scriu pur si simplu am gasit PAC E SUFLETEASCA..multumesc ca existați...ne vedem curand seara liniștita și fiți Binecuvantati in puterea credinței și simplitații voastre....Lioara Borgovan
@libero.it
Rugăminte:
(2008-11-10)
Ma numesc Valentin, sunt din Botosani, am 37 ani, am o sotie si un baietel de 11anisori. Cu ceva timp in urma soarta mea s-a schimbat dramatic si ma intreb, de ce?! Am fost, sunt si voi ramane un bun crestin, indiferent de incercarile vietii la care suntem predispusi. Povestea mea... Am vrut sa fac un bine si am gasit raul major. DE CE?! Lucram ca agent de paza la spitalul din municipiu si-n-truna din zile a fost adus un pacient in stare grava, deosebita care pierduse mult sange in urma unui accident rutier. Fiind compatibili, m-am oferit sa donez pentru acesta in dorinta de a-i salva viata. Ulterior, am aflat ca am fost infectat cu virusul HIV. DE CE?! A fost ceva indescriptibil pentru mine, mai ales la gandul ca am un baietel pe care trebuie sa-l cresc, sa-l vad mare si sanatos. Acum traiesc dintr-o pensie de boala de 270 lei si mai incerc sa mai lucrez cate ceva pe la cei care au nevoie de mana de lucru pentru a ma descurca. Concluzionez ca ce mi s-a intamplat, poate este incercarea Domnului nostru ISUS, si incerc sa privesc in jos, la cei mai amarati ca mine pentru a ma considera inca fericit. Stiu, exista oameni ale caror lacrimi nu le usuca nici soarele, nici vantul pentru ca viata e o incercare continuua, dar am invatat sa depasesc aceste momente. Va scriu acest e-mail in speranta ca ma veti putea pune in legatura cu frati din botosani carora as putea sa le fiu de folos la orice activitate(ma simt inca in puteri) pentru a face fata cheltuielilor cotidiene.
NU CERSESC MILA !!
Doresc doar persoane de contact la care as putea desfasura orice activitate pentru a-mi putea intretine familia in continuare. Cu afectiunea mea, nu ma mai angajeaza nimeni. In speranta unui raspuns, doresc ca tot ce este mai frumos sa vi se intample si HARUL DOMNULUI NOSTRU ISUS sa fie cu noi toti.
AMIN !
Cu toata dragostea, Valentin.
@yahoo.com
Nr. Fotografii:1
Fotografi:Google Street View: 1

Clic pe fotografii pentru a le vedea in format mărit!

Contor: 4

Vedere de ansamblu
Foto: Google Street View