Buruienesti :: Biserica Catolica - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Biserici

Biserica Catolică
Buruienești
 HARTA S   HARTA G   VREMEA   ADAUGĂ INFO   ADAUGĂ FOTO   ADAUGĂ MESAJ   FĂRĂ MESAJE 
Religie:Romano-catolic
Localitate:Buruienești
Comună:Doljești
Județ:Neamț
Adresa:strada Pr. Petru Ciocan nr. 22
Cod poștal:617162
Telefon :0233... Click aici pentru a Vizualiza Telefoanele!
Adresă de e-mail : @yahoo.it @yahoo.com @yahoo.it @yahoo.com
Adresa web Biserica:www.parohiaburuienesti.ro
Adrese utile:www.ERCIS.ro, www.primariaDoljesti.ro, www.cjNeamt.ro, www.prefecturaNeamt.ro
Preot:Bisoc Iosif, Petrea Iulian-Claudiu, Amitricioaei Iosif, Horvat Corneliu
Hram:Sf. Iosif Muncitorul
Detalii:Prima biserică, din cărămidă, a fost construită în anul 1864, arzând mai apoi într-un incendiu, în 1872. Va fi refăcută de localnici, funcționând până în anul 1937 când s-au finalizat lucrările la actuala biserică, având hramul “Sfântul Iosif Muncitorul”.
Știri despre biserică:

»  Campus estiv la Buruienești și vizita Nunțiului Apostolic (2018-07-17)

 Închide 

Campus estiv la Buruienești și vizita Nunțiului Apostolic

[2018-07-17]
Campus pentru copii
În perioada 9-15 iulie 2018, în cadrul parohiei „Sfântul Iosif Muncitorul” din Buruienești, județul Neamț, a avut loc campusul estiv dedicat copiilor cu tema „Isus în lumea piticilor”. Activitatea educativă, de divertisment și recreativă i-a avut ca promotori și coordonatori pe păstorii și frații franciscani ai parohiei, sr. Angela și sr. Tereza din Congregația „Surorilor Franciscane Misionare de Assisi”, 60 de animatori și un număr de aproximativ 200 de copii.

Tematica acestui campus, „Isus în lumea piticilor”, a fost inspirată din celebra poveste „Alba ca Zăpada și cei șapte pitici” de Frații Grimm, adaptată prin inserarea unor referințe la viața și exemplul lui Isus, pe care protagonista poveștii noastre le trăia în mod concret, valori precum iubirea, credința, bunătatea, gratuitatea, sinceritatea, simplitatea, modestia, ascultarea, hărnicia, care au fost expuse și propuse copiilor în această săptămână. Deschiderea oficială a acestui frumos, educativ și recreativ campus a avut loc duminică, 8 iulie 2018, după Sfânta Liturghie de seară, printr-un frumos moment de rugăciune condus de paroh, pr. Iosif Bisoc OFMConv, unde, încrezători și entuziaști, toții cei prezenți i-au încredințat lui Dumnezeu întreaga săptămână care va urma, activitate precedată de sfințirea și înmânarea tricourilor personalizate fiecărui animator.
Timp de 7 zile copii s-au bucurat de o bogată și frumoasă activitate. Mai exact, programul s-a desfășurat în intervalul orar 9.30-12.00, respectiv 15.30-21.00. Deschiderea fiecărei zile era marcată printr-un scurt moment de rugăciune, precedat apoi de un moment de „înviorare” prin cântec și bans, avându-l ca responsabil direct pe pr. Iosif Dancă OFMConv, vicar parohial, care modera și se îngrijea de buna desfășurarea a tuturor evenimentelor, ajutat fiind atât de sr. Angela, sr. Tereza și frații Marius-Nicolea Sasva, Adrian Cobzaru, Iulian Robert Tîmpu, cât și de animatori. La ora 10.00 cu toții participau la activitatea artistică a acestei povești, după care fiecare grup împreună, cu responsabilii lor, realizau un scurt moment catehetic centrat asupra piesei de teatru care a avut loc, precedată apoi de o concretă activitate catehetică (desen, pictură, colaje), expunere pe hârtie a celor discutate anterior, edificate mai apoi de o scurtă gustare pentru trup, grație atenției pr. Cezar Nanea OFMConv, vicar parohial. Prima parte a zilei se încheia cu bansuri realizate de animatorii comunității noastre și, în cele din urmă, cu recitarea rugăciunii „Îngerul Domnului”.
După amiaza, începând cu orele 15.30, copii participau la un moment recreativ concretizat prin cântece și bansuri, pentru ca mai apoi începând cu orele 16.00 să aibă loc în mod sistematic diferite ore de atelier, motiv de stimulare a creativității, a dobândirii de noi talente, dar și jocuri, răcorite în fiecare după-amiază de o delicioasă înghețată. La orele 18.00 în biserica parohială avea loc pregătirea cântecelor, darurilor pentru ofertoriu (creații proprii) pentru Sfânta Liturghie care avea loc la orele 19.00. Tot ei proclamau Cuvântul Domnului și compuneau pentru fiecare zi rugăciunea credincioșilor. După aceasta, fiecare participant la celebrarea euharistică, indiferent de vârstă, era invitat în fața bisericii pentru un moment artistic și de divertisment prin prezentarea a numeroase bansuri și cântece populare și nu numai, unde fiecare era invitat să își manifeste bucuria și prin dans. De asemenea, joi 12 iulie, ziua de campus a avut loc la pădurea din apropierea localității, unde cu toții ne-am putut bucurat de frumusețile creației, de diversele activități recreative specifice, de lauda lui Dumnezeu adusă prin celebrarea Sfintei Liturghii.
Sâmbătă, 14 iulie, ziua a fost marcată de repetiția generală a spectacolului de încheiere a campusului, precedată apoi și de un moment de evaluare finală a acestor zile la care au participat frații conventului, surorile și animatorii comunității noastre, avându-l ca moderator pe pr. Iosif Dancă OFMConv, care ne-a invitat să ne exprimăm cu libertate impresia acestor zile binecuvântate cu scopul unor ulterioare îmbunătățiri în viitor acolo unde era cazul.
Duminică, 15 iulie 2018, comunitatea din Buruienești a fost din nou în sărbătoare, deoarece s-a bucurat de vizita Excelenței sale Miguel Maury Buendía, Nunțiu Apostolic în România și Republica Moldova, care a dorit să participe la Sfânta Liturghie de încheiere a campusului. La ora 16.30 întreaga comunitate s-a adunat în fața bisericii, împreună cu părintele paroh pr. Iosif Bisoc OFMConv, pentru a-i oferi distinsului oaspete un bun venit în mijlocul comunității, iar la ora 17.00 acesta a celebrat Sfânta Liturghie în prezența unui număr mare de copii, tineri și credincioși. În cadrul predicii, Excelența Sa a subliniat faptul că credința se moștenește în și din familie, iar părinții au rolul primordial în transmiterea credinței copiilor lor, credință alimentată ulterior de instituția Bisericii și a școlii. În acest sens, Preasfințitul Nunțiu s-a adresat părinților și bunicilor prezenți că, înainte de a asculta învățătura lor, mai întâi copii imită exemplul lor de trăire a credinței, îndemnând totodată la asumarea rolului de mici apostoli pentru copii lor în cadrul familiei. În încheiere, Excelența sa a invocat exemplul Sfintei Fecioare Maria, umilă slujitoare a Domnului, care să ne ajute să imităm exemplul său autentic de credință și să mijlocească pentru noi la Fiul său harurile de care avem mai mare nevoie.
La final, părintele paroh Iosif Bisoc OFMConv și-a exprimat recunoștința pentru disponibilitatea Excelenței Sale de a veni în parohia noastră și de a celebra Sfânta Liturghie de încheiere a campusului estiv, asigurându-l totodată de rugăciunile comunității noastre. După celebrarea euharistică, în ciuda vremii schimbătoare, în fața bisericii copii au pregătit și un spectacol unde fiecare a fost invitat să își reamintească bucuria și entuziasmul de a fi copil. Dorim să îi mulțumim bunului și milostivului Dumnezeu pentru această săptămână binecuvântată, de asemenea, aducem mulțumiri atât tuturor persoanelor de bună credință care s-au implicat și participat la acest moment educativ-recreativ în special fraților conventului, surorilor, animatorilor și copiilor, cât și totodată tuturor binefăcătorilor care au dăruit din generozitatea lor spre a ne bucura în Domnul, promițându-le și asigurându-i în rugăciunile noastre. (fr. Adrian Cobzaru pentru OFMConv.ro)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1439, Ultimul acces: 2020-08-13 21:23:12

»  Administrarea Sfântului Mir la Buruienești (2018-06-24)

 Închide 

Administrarea Sfântului Mir la Buruienești

[2018-06-24]
Administrarea Mirului
Parcurgând o perioadă intensă de aprofundare a conținutului credinței creștine cuprinsă în Catehismul Bisericii Catolice, sub îndrumarea părintelui paroh Iosif Bisoc OFMConv și a celorlalți preoți și frați, duminică, 17 iunie 2018, 168 de copii, adolescenți și tineri, din parohia „Sfântul Iosif Muncitorul” din Buruienești, au primit Sacramentul Sfântului Mir.

După ce părintele paroh, împreună cu preoții prezenți la sărbătoare, candidații la Sfântul Mir și întreaga comunitate parohială i-au întâmpinat cu bucurie pe Preasfințitul Petru Gherghel, Episcop de Iași, și pe Preasfințitul Aurel Percă, Episcop auxiliar de Iași, a urmat celebrarea euharistică prezidată de Preasfințitul Petru Gherghel. La cuvântul de învățătură, Excelența Sa a subliniat importanța semnificativă a Sacramentului Sfântului Mir, care îi transformă pe cei ce îl primesc în mărturisitori fideli și autentici ai credinței creștine. Totodată a evidențiat și faptul că precum Preacurata Fecioară Maria împreună cu apostolii care erau adunați în cenacol l-au primit pe Duhul Sfânt, la fel peste cei adunați într-un cuget în biserica parohială din Buruienești Duhul Sfânt coboară cu cele șapte darurile ale Sale. Nu au lipsit desigur nici întrebările adresate de către Preasfințitul candidaților, care au răspuns cu promptitudine și certitudine.
La sfârșitul Sfintei Liturghii, care a fost animată de către candidații la Sacramentul Sfântului Mir împreună cu corul parohiei, au fost adresate mulțumirile de către reprezentantul miruiților. Această sărbătoare a fost îmbogățită, de altfel, și de conotații istorice, împlinindu-se 70 de ani de la conferirea Sacramentului Sfântului Mir de către Fericitul Episcop Anton Durcovici, martir al credinței, în comunitatea din Buruienești, în ziua de joi, 17 iunie 1948. Au fost momente de binecuvântare și har atât pentru cei care au primit Sacramentul Sfântului Mir, cât si pentru toți cei prezenți la această mare sărbătoare. (fr. Iulian Robert Tâmpu pentru Ercis.ro; foto: Radio Maria)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1388, Ultimul acces: 2020-08-13 21:23:12

»  Întâlnirea națională de toamnă a terezinelor la Buruienești (2017-10-18)

 Închide 

Întâlnirea națională de toamnă a terezinelor la Buruienești

[2017-10-18]
Întâlnire a terezinelor
18.10.2017, Iași (Catholica) - Sâmbătă, 7 octombrie 2017, biserica „Sfântul Iosif Muncitorul” din Buruienești a găzduit întâlnirea națională de toamnă a terezinelor, tema fiind „Pe cale cu privirea spre viitor”. Participând la această întâlnire toate surorile care facem parte din Institutul Secular „Sfânta Tereza a Pruncului Isus” ne amintim că facem parte dintr-o familie spirituală care aparține Bisericii Universale. Conducerea institutului, directoarea noastră Maria Teresa, ne-a propus ca temă a întâlnirii: „Pe cale cu privirea spre viitor”. Astfel suntem conștiente că avem posibilitatea de a experimenta o modalitate de trăire a vieții consacrate în lume, dorind să transmitem oamenilor ceva despre Dumnezeu, despre Isus Cristos.
Într-o atmosferă de sărbătoare ne-am exprimat bucuria revederii, apoi, în cadrul Sfintei Liturghii prezidată de părintele provincial Teofil Petrișor, concelebrată de mai mulți preoți printre care pr. Pietro Borelli și pr. Giorgio Pastiu din Elveția, pr. Marius Petru Bîlha, rectorul Institutului Teologic din Roman, Mons. Benone Farcaș, rectorul Institutului Teologic din Iași, asistenții spirituali și parohii comunităților de terezine, precum și preoți invitați, apropiați Companiei „Sfânta Tereza”. Le mulțumim din inimă pentru că ne-au însoțit la această sărbătoare și ne susțin mereu în formarea noastră spirituală. Părintele Nicolae Farcaș, în cuvântul de învățătură, ne-a sugerat să o cinstim pe Sfânta Fecioară Maria a Rozariului, împreună cu sfânta Tereza, patroana noastră, model de viață care practicând iubirea și rugăciunea ne deschide și ne arată calea spre cer, spre Isus!
Momentul special din cadrul Sfintei Liturghii a fost depunerea primului angajament de către trei candidate: Maria din Huși, Victoria din Bacău și Carmen din Roman. A urmat reînnoirea votului și a promisiunii pentru un an. Un gând de mulțumire comunității din Buruienești, special părintelui paroh Iosif Bisoc, preoților franciscani, seminariștilor și copiilor corului „Speranța” care au colaborat la organizare evenimentului, găzduindu-ne cu căldură și fraternitate. Cu recunoștință mulțumim Mariei Teresa, directoarea institutului, care prin prezența sa neobosită în mijlocul nostru ne oferă prilejul de a petrece clipe minunate de comuniune și rugăciune. Un prilej de bucurie și mulțumire pentru noi, terezinele, a fost și vizita Preasfințitului Aurel, care ne-a dat binecuvântare sa participând la rugăciunea de deschidere, precum și la încheierea sărbătorii. (Elena Matei și Silvia Ambăruș pentru Terezine.ro)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1862, Ultimul acces: 2020-08-13 21:23:12

»  Ziua Tineretului în Dieceza de Iași, celebrată la Buruienești (2016-05-10)

 Închide 

Ziua Tineretului în Dieceza de Iași, celebrată la Buruienești

[2016-05-10]
10.05.2016, Iași (Catholica) - Sâmbătă, 7 mai 2016, a avut loc cea de-a XXIV-a ediție a întâlnirii diecezane a tineretului din Dieceza de Iași. Ziua Tineretului la nivel diecezan se sărbătorește în fiecare an în prima sâmbătă din luna mai. Întâlnirea din acest an, cu tema „Fericiți cei milostivi, pentru că ei vor afla milostivire” (Mt 5,7), a avut loc în parohia „Sfântul Iosif, Muncitorul” din Buruienești. Tema a fost propusă de Papa Francisc pentru cea de-a XXXI-a Zi Mondială a Tineretului. La întâlnirea din acest an au participat aproape 3.000 de tineri din 96 de parohii ale Diecezei de Iași. Împreună cu ei au fost prezenți la sărbătoare și 130 de preoți și zeci de seminariști din institutele Diecezei.
Programul de la Buruienești s-a deschis cu un moment de animare, coordonat de tinerii gazdă, care i-au invitat pe toți cei prezenți să li se alăture la dans. Deschiderea oficială a fost făcută printr-o scurtă rugăciune condusă de doi voluntari din comunitate și de pr. Felix Roca, responsabil al Oficiului pentru Pastorația Tineretului și parte din echipa de organizare a evenimentului. Tinerii s-au rugat pentru sărbătoarea lor, pentru cei dragi și pentru lumea întreagă. Întâlnirea a continuat cu interpretarea imnului sărbătorii de către toți cei prezenți, alături de corul din comunitatea gazdă și din alte comunități și de instrumentiști, coordonați de pr. Iulian Claudiu Petrea. Imnul, cu titlul „Milostivi ca Dumnezeu”, a fost compus de pr. Iulian. Textul îi aparține pr. Alin Remus Toma, iar armonizarea și orchestrația pr. Marcel Balint.
A urmat un moment de cateheză, susținut de pr. Marius Petru Bîlha. Părintele Marius este unul dintre misionarii milostivirii trimiși de Papa Francisc în lumea întreagă pentru a face cunoscută tuturor milostivirea fără margini a lui Dumnezeu. El le-a vorbit tinerilor despre ce înseamnă a fi milostivi precum Tatăl, le-a vorbit despre iubire și iertare și i-a îndrumat să fie curajoși în bunătate și blândețe. Părintele a încheiat îndemnându-i pe tineri să lucreze împreună pentru a face din lumea aceasta o rețea de milostivire. Cu aceste cuvinte primite în suflet, tinerii s-au pregătit pentru Sfânta Liturghie care a urmat. Celebrarea a fost un adevărat prilej de sărbătoare, primindu-i în mijlocul tinerilor pe PS Petru Gherghel și PS Aurel Percă.
Un oaspete deosebit a fost IPS Ioan Robu, Arhiepiscop de București, care a acceptat invitația de a participa la întâlnirea diecezană din acest an și de a le vorbi tinerilor. La cuvântul de învățătură, IPS Ioan a prezentat tinerilor importanța prezenței lor în Biserică și misiunea pe care aceștia o au din momentul în care au devenit creștini. El le-a explicat tinerilor participanți ce presupune libertatea fiilor lui Dumnezeu și cum poate fi ea trăită: „Libertatea fiilor lui Dumnezeu este atunci când se respectă legea divină și se respectă legile omenești.” IPS Ioan a dorit în mod deosebit să le amintească tinerilor că, asemenea multor exemple care au fost de-a lungul timpului în Biserică, dar mai ales după exemplul Sfântului Papă Ioan Paul al II-lea care atinge în primul rând inimile celor tineri, fiecare este chemat să trăiască și să dea mărturie despre Isus și Biserica Sa.
La sfârșitul Sfintei Liturghii, PS Petru a dorit să îi felicite pe tineri pentru că au ales să vină la Buruienești. A dorit să își exprime bucuria de a vedea atâtea suflete și comunități frumoase împreună pentru un singur scop: Dumnezeu. Totodată, i-a îndemnat pe tineri să vegheze și să nu lase niciodată ca flacăra iubirii divine să se stingă în viața lor. Cuvinte alese au fost adresate tinerilor și de părintele paroh al comunității din Buruienești, Iosif Bisoc, care a mărturisit că este copleșit de emoția sărbătorii deosebite pe care tinerii o încununează prin prezența lor. În numele Oficiului pentru Pastorația Tineretului și a tuturor tinerilor prezenți, pr. Felix Roca a mulțumit gazdelor pentru implicare în organizare și pentru ospitalitate. Înainte de binecuvântare, PS Petru Gherghel a anunțat că în anul 2017 Ziua Tineretului va avea loc la Frumoasa.
Cea de-a doua parte a zilei a fost plină de energie și voie bună. Festivalul tinerilor a adus pe scena din acest an adevărate talente din mijlocul tinerilor Diecezei de Iași. Spectacolul susținut la Buruienești a fost unul complet. Tinerii care au urcat pe scenă au dovedit că știu să cânte și muzică populară dar și muzică modernă, au arătat tuturor că sunt pricepuți și la dansuri populare dar și la dansuri moderne, ba mai mult, că sunt și instrumentiști grozavi: chitară, acordeon și… beatbox. Chiar și Episcopii diecezei au fost la înălțime prin recitalurile de tobe pe care le-au susținut pe scena din Buruienești. Publicul a ținut și el pasul cu artiștii: au cântat, au dansat și au dovedit încă o dată că împreună cu Cristos viața este mereu veselă și plină numai de lucruri frumoase!
După ce au primit din partea PS Petru și a PS Aurel binecuvântarea la finalul zilei, tinerii s-au întors bucuroși acasă, nerăbdători pentru întâlnirea de anul viitor de la Frumoasa. Dar, până atunci, își vor face bagajele pentru Ziua Mondială a Tineretului de anul acesta, care va avea loc în luna iulie la Cracovia, Polonia. Acolo, peste două milioane de tineri din lumea întreagă se vor întâlni cu papa Francisc la cea mai frumoasă și mai semnificativă întâlnire mondială de tineret. (Raluca Cocuț pentru Ercis.ro)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 3106, Ultimul acces: 2020-08-13 21:23:12

»  Ziua Tineretului va fi la Buruienești (comunicat) (2016-05-04)

 Închide 

Ziua Tineretului va fi la Buruienești (comunicat)

[2016-05-04]
03.05.2016, Iași (Catholica) - Tineri romano-catolici din întreaga Moldovă vor participa sâmbătă, 7 mai 2016, la celebrarea Zilei Tineretului la nivel diecezan. Aceasta va avea loc în parohia romano-catolic㠄Sfântul Iosif Muncitorul” din Buruienești (jud. Neamț). Din cele 149 de parohii ale Diecezei, sunt așteptați mii de tineri pentru a asculta mesajul Episcopului, pentru a se ruga și pentru a cânta împreună. Momentul central al Zilei va fi Sfânta Liturghie prezidată de PS Petru Gherghel, Episcop de Iași. La celebrare vor participa IPS Ioan Robu, Arhiepiscop de București, care va ține cuvântul de învățătură, și PS Aurel Percă, Episcop auxiliar de Iași.
La Buruienești, tinerii se vor întâlni pentru a medita tema anului din mesajul Sfântului Părinte: „Fericiți cei milostivi, pentru că ei vor afla milostivire” (Mt 5,7). Mesajul vorbește despre Jubileul Milostivirii, despre milostivirea Tatălui și despre bucuria extraordinară de a fi instrumente ale milostivirii lui Dumnezeu. „Milostivirea nu este simplă omenie, nici simplu sentimentalism. Aici este verificarea autenticității faptului de a fi ucenici ai lui Isus, a credibilității noastre de creștini în lumea de astăzi.” În mesajul adresat tinerilor cu această ocazie, PS Petru Gherghel îi îndeamn㠄să nu uite că faptele de milostenie sufletească și trupească și păstrarea sufletului curat sunt dovada adevăratei iubiri față de Dumnezeu cel milostiv și față de Isus cel care s-a oferit pe sine pentru noi și sunt o adevărată dovadă de credință și milostivire cerească”.
La ora 11.00, Episcopii și preoții vor porni din biserică în procesiune solemnă spre altarul în aer liber unde se va celebra Sfânta Liturghie. Crucea tinerilor și icoana Maicii Domnului, preluate anul trecut de la Onești, vor fi purtate de către tinerii din Buruienești în procesiune și vor fi predate, la finalul Liturghiei, tinerilor din parohia care va fi desemnată să organizeze întâlnirea tinerilor în anul 2017. Parohiile prezente la Buruienești vor avea câte un reprezentant care va sta în fața altarului. După Liturghie va avea loc Festivalul tinerilor, un program organizat de tineri, prin care vor manifesta darurile și entuziasmul lor.
Dacă în Duminica Floriilor s-a celebrat Ziua Tineretului în cadrul fiecărei parohii, sâmbătă, 7 mai, această zi se va celebra la nivel diecezan. Toate aceste întâlniri locale sau diecezane îi pregătesc pe tineri pentru Ziua Mondială a Tineretului care se va desfășura la Cracovia, în Polonia, în perioada 26-31 iulie 2016. (Biroul de Presă al Diecezei de Iași, pr. Cornel Cadar; persoană de contact: pr. Felix Roca tel. 0741/501481; 0769/288978; e-mail: pr.felixroca@gmail.com; materiale despre Ziua Tineretului de la Buruienești pot fi găsite și pe www.ercis.ro și www.tinericonectati.ro)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 3046, Ultimul acces: 2020-08-13 21:23:12


Nr. vizualizări:8185
Data ultimei vizualizări:2020-08-13 21:23:12
Data actualizare:2016-04-21 14:05:15
Data încărcării:2005-08-31 12:26:50
Nr. Mesaje:0
Nr. Fotografii:6
Fotografi:G.C.: 6

Clic pe fotografii pentru a le vedea in format mărit!

Data: 2008-12-28
Aparat: Samsung Techwin <KENOX S760 / Samsung S760>
Info: source: www.buruienesti.ofmconv.ro
Contor: 267

Biserica maiestuoasă din Buruienești
Foto: G.C.

Data: 2008-12-28
Aparat: Samsung Techwin <KENOX S760 / Samsung S760>
Info: source: www.buruienesti.ofmconv.ro
Contor: 178

Biserica maiestuoasă din Buruienești
Foto: G.C.

Data: 2008-12-28
Aparat: Samsung Techwin <KENOX S760 / Samsung S760>
Info: Aceasta este noua parohie. Cea veche a devenit un centru de zi pentru copii, cu numele "Don Bosco" și care este unul dintre proiectele CARITAS.

source: www.buruienesti.ofmconv.ro
Contor: 150

Parohia
Foto: G.C.

Data: 2008-12-25
Aparat: Panasonic DMC-FZ8
Info: Picturi de o frumusețe rară...În timpul liturghiei din ajunul solemnitatății Nașterea Domnului.

source: www.buruienesti.ofmconv.ro
Contor: 245

Interiorul bisericii.
Foto: G.C.

Data: 2008-12-27
Aparat: Samsung Techwin <KENOX S760 / Samsung S760>
Info: Liturghia din timpul zilei.

source: www.buruienesti.ofmconv.ro
Contor: 200

Interiorul bisericii
Foto: G.C.

Data: 2008-12-27
Aparat: Samsung Techwin <KENOX S760 / Samsung S760>
Info: source: www.buruienesti.ofmconv.ro
Contor: 187

Interiorul bisericii
Foto: G.C.