Incarcare Poze :: Hosman :: Biserica Catolica - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2014 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Încărcare Poze

Bun Venit!

Ca furnizor de informații al sitului BISERICI.org!

"Biserica Catolică" din Hosman (Sibiu)


Folosiți Butoanele ”Încărcare” și ”Afișare” pentru a încărca, respectiv pentru a modifica informațiile despre fotografiile încarcate.
După apăsare (clic) pe butonul ”Încărcare”, apare un nou meniu cu 2 butoane noi ”Browse” și ”Încarcă foto” cu ajutorul cărora se pot încărca fotografii în serii de maxim 10 fotografii pe serie.
Cu ajutorul butonului ”Browse” se selecteaza fotografiile de pe calculatorul propriu (se pot selecta maxim 10) pe care doriți să le încărcați.
Dupa selectarea fotografiilor se face clic pe butonul ”Încarcă foto” și se pornește mecanismul de încărcare a fotografiilor selectate. Acest proces durează în funcție de numărul și dimensiunea fotografiilor selectate, respectiv de viteza conexiuni la internet pe care o folositi. Programul de încărcare redimensionează automat fotografiile mari la dimensiune de 1024 pixeli pentru afișarea pe sit cu păstrarea fotografiilor originale în arhiva sitului. Dacă aveți de încărcat mai multe (de 10) fotografii reluați procesul până le încărcați pe toate...
Butonul ”Afișare” se folosește în special pentru a modifica informațiile despre fotografiile pe care le-ati încărcat. Dacă ați apăsat pe aqcest buton se afișează toate fotografiile asociate bisericii în cauză, iar sub fotografiile noi introduse apar 2 butoane noi ”Editare_...” și ”Ștergere_...”.
Cu butonul ”Editare_...” se pot modifica informații despre fotografia în cauza referitoare la Titlul fotografiei (titlu), cine a făcut fotografia (foto), respectiv se poate adăuga o descriere a fotografiei (descriere). Modificările eftuate se memorează prin apăsarea butonului”Salvează_...”.
Butonul ”Ștergere_...” se folosește pentru a șterge o fotografie încărcată greșit (de exemplu a mai fost încărcată anterior sau nu reprezintă obiectivul la cere se fereră).

Pentru a preveni unele neplăceri, fotografiile înărcare sunt în strea de așteptare (pot fi vizualizate numai de la calculatorul de unde au fost încărcate) până când vor fi aprobate de unul din moderatorii sitului.