Parintii lui Terri Schiavo, si cei care lupta pentru viata ei, au cerut ca ea sa se intoarca acasa de Pastele catolic si protestant - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Părinții lui Terri Schiavo, și cei care luptă pentru viața ei, au cerut ca ea să se întoarcă acasă de Paștele catolic si protestant

[2005-03-30]
Părinții lui Terri Schiavo, și cei care luptă pentru viața ei, au cerut ca ea să se întoarcă acasă de Paști, pentru a fi cu familia. Bob și Mary Schidler au dorit să fie alături de fata lor, care sâmbătă era în a noua zi fără hrană și apă. Preotul franciscan Paul O`Donnell a declarat că dorința acestora nu a putut fi îndeplinită, Michael Schiavo refuzând ca Terri să se întoarcă acasă de Paști și să primească Euharistia. Ea a primit Maslul în ziua în care tubul care o alimenta a fost scos. "Este o violare a drepturilor ei religioase, care ar trebui să îi permită guvernatorului să intervină", a declarat pr. O`Donnel sâmbătă, repetând solicitarea părinților de a o primi pe Terri în custodia lor. "Vă rugăm să aveți curajul de a acționa", a adăugat el. Pr. Patrick Mahoney, directorul Coaliției de Apărare Creștină, și Brandi Swindell, director național al Generației Vieții, au anunțat începerea depunerii de trandafiri pentru Terri. "Vom depune acești trandafiri pentru Michael Schiavo, pentru a-i spune că viața lui Terri merită. Chiar dacă Michael a spus public că Terri a murit acum 15 ani, în această Duminică a Învierii noi afirmăm că Terri este foarte vie", a declarat pr. Mahoney. "Ca femeie, sunt tulburată să văd că Michael Schiavo o tratează în continuare pe Terri ca pe un obiect personal. De Paști ne rugăm ca Michael să fie atins de iubirea lui Dumnezeu", a spus Swindell.

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 8357, Ultimul acces: 2024-04-19 13:13:28