Sedinte ale Adunarii Eparhiale si ale Consiliului Eparhial in Episcopia Sloboziei si Calarasilor - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ședințe ale Adunării Eparhiale și ale Consiliului Eparhial în Episcopia Sloboziei și Călărașilor

[2010-01-13]

Pe data de 14 ianuarie 2010 vor avea loc Ședințele Adunării Eparhiale și ale Consiliului Eparhial în Episcopia Sloboziei și Călărașilor. La ora 8:30, se va întruni Consiliul Eparhial pentru a se face validările ultimelor numiri și transferări de personal bisericesc, înaintându-se spre aprobare Adunării Eparhiale rapoartele de activitate ale sectoarelor Centrului Eparhial: Sectorul administrativ-bisericesc; Sectorul economic-gospodăresc și Sectorul Audit; Sectorul cultural-învățământ și Sectorul Mass-media; Sectorul social-misionar.
La ora 9:30 se va săvârși o slujbă de Te Deum la Catedrala „Înălțarea Domnului” din Slobozia, după aceea, la ora 10:00, deschizându-se ședința de lucru a Adunării Eparhiale de către Preasfințitul Părinte Vincențiu, președintele acesteia. Va urma cuvântul de deschidere al Chiriarhului locului, întrunirea Comisiei organizatorice și de validare, ca apoi ședința să continue cu repartizarea la comisii pentru studiere a rapoartelor de activitate, a Contului de execuție bugetară al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor pe anul 2009, precum și a planului financiar pentru anul 2010.
După examinarea referatelor și luările de cuvânt, vor fi supuse la vot referatele comisiilor. Aceste ședințe sunt ultimele din actualul mandat al celor două organe de conducere ale eparhiei, în acest an având loc alegerile pentru mandatul 2010-2014, informează Biroul de Presă al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1347, Ultimul acces: 2024-04-11 12:33:16