Campus pentru copii la Izvoarele - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Campus pentru copii la Izvoarele

[2005-07-12]
În satul Izvoarele din județul Iași, s-a desfășurat, în perioada 27 iunie - 3 iulie, campusul "Vara împreună". Aproximativ 150 de copii s-au bucurat de catehezele și de povestea aleasă "Tom, micul orfan handicapat", de cântecele pe care le-au învățat și de jocurile care i-au bine dispus pe toți copiii. Cu ajutorul părintelui paroh și a celor trei animatori de la "Iosefinii lui Murialdo", animatorii din sat au reușit să transmită copiilor pacea lui Cristos. Pe lângă jocurile și cântecele dorite, copiii au învățat să-și facă adevărați prieteni, prietenul cel mai bun pentru toții fiind Cristos.

Pe situl Diecezei de Iași, copiii și-au publicat "impresiile". "La această activitate [...] am descoperit că Isus este prietenul nostru în aproapele de lângă noi și ne ocrotește în fiecare clipă ușoară sau grea", scriu copii. "Noi toții îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că ne iubește atât de mult și Îl rugăm să-i păzească de rău pe toți ce contribuie la descoperirea lui. Fie ca această activitate să nu se stingă niciodată și să rămână mereu prezentă în amintirea noastră ca o bucurie a copilăriei noastre. Sper ca aceste activități să se repete an de an, ca să descoperim noi prieteni și să-i păstrăm pe cei pe care îi avem."

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1793, Ultimul acces: 2024-04-18 10:49:52