Ancheta la Politia Constanta, dupa ce IPS Teodosie, aflat sub control judiciar, a fost bagat pe poarta din spate (Evz.ro) - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Anchetă la Poliția Constanța, după ce ÎPS Teodosie, aflat sub control judiciar, a fost băgat pe poarta din spate (Evz.ro)

[2016-10-21]
Pus sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de luare de mită și folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, pentru obținerea de fonduri europene, arhiepiscopul Tomisului s-a prezentat astăzi la Inspectoratul Județean de Poliție Constanța, pentru a da cu subsemnatul.
Deși trebuia să se prezinte la IPJ Constanța la ora 15.00, ÎPS Teodosie a întârziat 40 de minute și a intrat pe la Poarta 2, din spatele instituției. Însă, după ce ziariștii au făcut scandal, Prea Sfinția Sa a fost nevoit să iasă prin față și a refuzat să facă vreo declarație. Conducerea IPJ Constanța a declanșat imediat o anchetă internă. Polițistul de la poarta 2 este deja în comisia de disciplină și va fi sancționat chiar și cu concediera. ÎPS a dat socoteală înăuntru și de ce a întârziat 40 de minute.
Autor: Feri Predescu

Sursa: www.Culte.ro


Contor Accesări: 797, Ultimul acces: 2024-04-25 15:08:56