Milano este gata sa il primeasca pe Papa la intalnirea Mondiala Familiilor - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2018 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Milano este gata să îl primească pe Papa la întâlnirea Mondială Familiilor

[2012-05-31]
În cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Milano, delegați din partea Întâlnirii Mondiale a Familiilor și-au exprimat entuziasmul în legătură cu acest eveniment internațional. Sfântul Părinte este așteptat să sosească vineri, 1 iunie 2012, pentru a participa la celebrări. Arhiepiscopul emerit de Milano, Cardinalul Dionigi Tettamanzi, a ilustrat semnificația temei celei de-a VII-a Întâlniri Mondiale a Familiilor. "Muncitorii trăiesc adesea tragedii, dar din familie se nasc semnele de speranță și încredere în viitor. Universalitatea celei de-a VII-a Întâlniri Mondiale a Familiilor trebuie să fie un impuls spre a găsi ce poate să unească în mijlocul numeroaselor diversități".
A mai fost prezent Episcopul Joao Carlos Petrini de Bahia, președinte al Comisiei pentru Viață și Familie a Conferinței Episcopale Braziliene, care a declarat: "Este un eveniment extraordinar. Trebuie să recunoaștem în Europa, precum și în Brazilia și America Latină, faptul că familia creștină este mai vie ca niciodată și că reprezintă o speranță pentru societate". A intervenit în perspectiva vizitei Sfântului Părinte la Milano Stefane Lissner, superintendent și director artistic la Scala din Milano, și Gian Valerio Lombardi, prefect de Milano. Stefane Lissner a declarat că este "onorat și emoționat" să îl primească pe Sfântul Părinte la Scala, referindu-se la Pontif ca la un mare expert în muzică. Lissner a mai anunțat că concertul de vineri va fi dedicat victimelor cutremurului care a lovit recent regiunea Emilia-Romagna. În final, Gian Valerio Lombardi a prezentat impresionantul plan de transport, securitate și asistență sanitară pentru miile de pelerini așteptați.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 167, Ultimul acces: 2018-04-01 18:03:58