Arad | IPS Timotei a sfintiti noul sediu al Sectiei de Pneumologie din cadrul spitalului judetean - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2018 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Arad | IPS Timotei a sfințiti noul sediu al Secției de Pneumologie din cadrul spitalului județean

[2017-12-30]
de Gheorghe Anghel

Înaltpreasfințitul Părinte Timotei a sfințit vineri noul sediu al Secției de Pneumologie (TBC) din cadrul Spitalului clinic județean de urgență Arad, informează Sectorul Social Filantropic și Misionar al Eparhiei.
După slujba de sfințire, Arhiepiscopul Aradului a adresat un cuvânt de felicitare tuturor celor au contribuit la realizarea acestui nou edificiu spitalicesc.
Dorim tuturor celor lucrează aici, dar și celor bolnavi, multă sănătate, ca odată cu această inaugurare și cu Noul An să aveți cu toții răsplătire cerească și mulțumirea celor împlinite și aceasta spre slava lui Dumnezeu, a spus Înaltpreasfinția Sa.
Prezent la eveniment, Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca a adus mulțumire Înaltpreasfințitului Părinte Timotei pentru buna colaborare dintre cele două instituții și pentru sprijinul financiar de 20 000 euro acordat renovării Compartimentului de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean.
Arhiepiscopia Aradului a donat 20.000 euro pentru reamenajarea unei secții din cadrul Spitalului Județean Arad
La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai mai multor instituții arădene: Consiliul Județean Arad, Primăria Arad, Conducerea Spitalului Județean, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, Direcția de Sănătate Publică, Casa de Asigurări de Sănătate și reprezentanți ai presei.
Spitalul a fost ridicat din fondurile Consiliului județean Arad începând cu anul 2014.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 189, Ultimul acces: 2018-09-11 15:45:56