DespreNoi :: Echipa sitului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2014 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Despre noi

Echipa proiectului

În această secțiune găsiți informații despre persoanele implicate în crearea și administrarea sitului BISERICI.org.

  [1 2 3 4 5 6 7 8  
1. Alexandru Losonczy (Iași) - Administrator portal
BISERICI.org este un proiect special, pe care l-am gândit cu mulți ani în urmă și în altă formă.
Vremurile s-au schimbat, tehnologiile au evoluat, posibilitățile s-au dezvoltat și profitând de ele am creat acest site.
Ca investiție în viitor BISERICI.org este proiectul care într-un fel aparte îmi încununează activitatea de programare în diferite limbaje și diferite medii lungă de peste 25 de ani.
Site-ul este construit folosind instrumente din categoria "Open Source" ca motorul de baze de date MySQL și ca limbajul de programare PhP, ce generează fișiere html ce includ elemente de Java, JavaScripts și CSS!
  Trimite e-mail  - Pagina Web
2. Fürbacher Andrei-Francisc (Brad) - Editor - Fotograf
"dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, și va căuta Fața Mea,și se va abate de la căile lui rele,- îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul, și-i voi tămădui țara.
Ochii Mei vor fi deschiși de acum, și urechile Mele vor fi cu luare aminte la rugăciunea făcută în locul acesta.
Acum, aleg și sfințesc casa aceasta pentruca Numele Meu să locuiască în ea pe vecie, și voi avea totdeauna ochii și inima Mea acolo."
2 CRONICI 7:14-16
  Trimite e-mail
3. Ioan Milorad Iovanovici (Timișoara) - Editor - fotograf
Acum 5 ani, ca proăspat absolvent și ulterior angajat, am avut inspirația să-mi iau propriul aparat foto, cu care am făcut câteva poze cu scop de amintire din locurile pe unde treceam. Prin 2009, au început restructurările la CFR, unde din păcate, ultimii angajați sunt cei care pleacă primii. Așa că având timp liber la discreție, puteam face 2 lucruri: 1. să pierd timpul la pescuit sau 2. să fac ceva util pentru mine și pentru comunitate și anume să fac cunoscute simbolurile orașelor prin intermediul fotografiilor.
  Trimite e-mail  - Pagina Web